AussieBum boxershorts

Aussiebum boxershortsAussieBum, misschien wel een van de meest succesvolle ondergoedlabels voor heren. De Ferrari onder de boxershorts beter gezegs underwear. Dit australische boxershortmerk werd in de zero’s direct populair met de Push up jocks. Met de slogan “size does matter!” stapten ze internationale niche waar de mannelijke homo’s wel oren naar hadden. Via een de gepatenteetde push up constructie wordt de grote heer benadrukt, net zoals bij vrouwen ; de push up BH. Niets is meer wat het lijkt….

Het in 2001 opgerichte label heeft in de 15 jaar dat ze bestaan elk jaar nog hun omzet zien verdubbelen. Begonnen met een krappe 20.000 Australische dollars en een zak vol goede plannen, hebben de oprichters Sean Ashley en Guyon Holland vandaag de dag de leiding over een multinational waarin jaarlijks miljoenen worden omgezet. AussieBum boxershorts en slips behoren tot het soort ondergoed waarbij de mannelijkheid geaccentueerd wordt zonder direct een erotische uitstraling te hebben. “Voor zelfverzekerde mannen die weten waar ze mee voor de dag kunnen komen,” zoals ze het bij AussieBum uitdrukken.

Internationaal genieten met name de wonderjock en het Essence underwear de meeste bekendheid. Eerstgenoemde heeft als specialiteit dat ze beschikt over een pouch die de genitaliën oplift zonder hinderlijk te zijn. Sinds 2006 hebben we het trouwens niet meer over de wonderjock, maar over de boosterjock. Een onderbroek met hetzelfde liftende eigenschappen alleen iets minder opvallend in het kledingstuk verwerkt. Wat de slips en boxershorts van de Essence lijn zo bijzonder maakt is dat er vitamines aan het textiel zijn toegevoegd die met het dragen langzaam aan het lichaam worden afgegeven.

De collectie van AussieBum is zonder meer breed te noemen en bestaat uit onder-, zwem- en surfgoed. In de categorie onderbroeken vind je alles wat je wil, laten we met de kleinste beginnen: jockstraps, slips zonder achterstuk, tanga’s, slips, hipsters en boxershorts in short- en longleg model. Opvallend item is de serie bodydenim. Boxershorts en slips die eruit zien als spijkergoed. Wanneer we naar de producteigenschappen kijken zien we echter dat ze gewoon gemaakt zijn van de gebruikeleijke polyester-elasthaanmix. Je kan ze dus gewoon onder een strakke bovenbroek dragen. Ben je iemand die helemaal fan is van AussieBum kan je je outfit compleet maken met hemden, shirts, leggings, sweaters en jacks uit de Lifestyle productlijn. AussieBum artikelen wordt voornamelijk verkocht via hun eigen webshop, franchise onlinewinkels en in luxe warenhuizen als: Harrods, Selfridges, Printemps, KaDeWe en Harvey Nichols.

Prijstechnisch gezien zijn de Aussie’s een goede middenmoot. Betalen doe je met Amerikaanse dollars en je hebt 90 dagen de tijd om eventueel je zending te retourneren. Alles wat je maar weten wilt over hun producten en aankoopvoorwaarden staat duidelijk op de site vermeldt. Geen nietszeggende teksten of onvolledige beschrijvingen. Ondanks dat ze regelmatig werken met bekende wereldsterren geven ze ook ruimte aan de gewone man. Heb jij genoeg zelfvertrouwen en denk je dat je qua uiterlijk niet onderdoet voor de modellen op de site? Waag er eens een mailtje aan en wie weet verdien je binnenkort een leuke cent in je undie.