Pump! Boxershorts

Pump canada boxershortsPump! is een nog vrij jonge heren ondergoedmerk wat zich kenmerkt door sportieve kleurrijke modellen. Het in 2009 opgerichte label is gevestigd in de Canadese stad Montreal. Pump! is geen kledinglijn, ze hebben zelfs maar een hele kleine collectie die slechts bestaat uit:

  • nauwsluitende boxershorts met korte pijp
  • joggers, boxerslips met links en rechts een zakje en pijpjes tot net in de lies
  • verschillende vormen jockstraps, in de variaties hierop spant het merk zeer beslist de kroon
  • hemden, bij hun tanktops genoemd, met en zonder capuchon
  • slips
  • sokken.

Vanwege de felle kleuren en de neutrale prints hebben de boxershorts van Pump! niet echt het specifieke uiterlijk van een onderbroek. Het is dus helemaal niet vreemd als je erover denkt je Pump!boxer als zwembroek te gebruiken. Dat je hier niet de enige in zou zijn, blijkt uit het feit dat e er zelfs een pagina op hun website aan gewijd hebben. Hier raden ze je echter sterk af het ondergoed als zwemkleding te gebruiken. De kleuren en het weefsel zijn niet bestand tegen de hoge chloorconcentraties in zwembaden en na een of twee keer zal hij naar de knoppen zijn.

Vanwege het feit dat ze werken met eigen laboratoria, ontwerpafdelingen én daarnaast maar een beperkte productlijn hebben is Pump! ondergoed aan de prijzige kant. Voor een boxershort betaal je, omgerekend vanaf de prijzen op hun eigen site, al snel € 24,- tot € 30,-.

In tegenstelling tot andere ondergoedmerken mikt het Canadese merk niet echt op een bepaalde doelgroep. Zoals eerder genoemd is Pump! underwear kleurrijk en sportief zonder dat ze gebruik maken van een echte extreme snit of prints. Je hebt bij Pump! de keuze uit het innovatieve mesh en gewoon ouderwets katoenen ondergoed. Mesh is een los geweven, liever gezegd gebreide, textielsoort. Negen van de tien keer bestaat mesh volledig uit kunstmatige fibers, maar soms zitten er ook natuurlijke fibers doorheen. Het mesh wat Pump! gebruikt, dit is een door henzelf ontwikkelde vezelcombinatie die samengesteld is uit meerdere soorten kunstmatige vezels en waar ze voor de elasticiteit spandex aan toegevoegd hebben. Het Pump!mesh staat bekend staat om zijn duurzame moderne wafelweefsel duurzame kwaliteit, uitermate hoge draagcomfort en ademende eigenschappen.

Waarin Pump! afwijkt van andere ondergoedlabels is dat er van de boxershorts en de slips een klassieke- en een Pump!variant is. De bijzonderheid aan de Pump!variant is dat het ondergoed een speciaal door Pump! ontwikkelde voorpouch heeft en gemaakt is van een door henzelf samengestelde mesh en/of katoenvezel. De klassieke slip en boxershort hebben die pouch niet.