CR7 kids boxershorts

CR7 kids boxershortsCristiano Ronaldo, in eerste plaats bekend als wereldvoetballer, maar sinds een jaar of drie ook rijzende ster in de modewereld. Met zijnCR7 ondergoed- en overhemdenlijn mikt hij op een doelgroep die stijl boven comfort prefereren. Alhoewel de CR7 boxershorts zeer zeker niet oncomfortabel zitten, mag dit wat hem betreft op de tweede plaats komen, aldus Ronaldo. Je zou niet verwachten dat iemand als hij over zoiets als ‘in eerste plaats er goed uitzien’ nog zou hoeven nadenken. Blijkbaar heeft hij toch ook, wie niet eigenlijk, momenten waarin zijn zelfvertrouwen over zijn uiterlijk het af laat weten. Grote kans dat dit ook de schuld van de pers geweest. Die kunnen soms keihard zijn. Voordat hij in 2013 begon met CR7 underwear werd hij door de Metro UK namelijk als de slechtst geklede sportman van deze tijd afgeschilderd.

Ronaldo heeft de opbouw van zijn merk CR7 underwear in ieder geval goed aangepakt. Als partner in design heeft hij Richard Chai aangetrokken. Chai werkte eerder voor Donna Keren en Marc Jacobs. Met dat hij de productie hij in handen van de Deense JBS Textile Group legde, kon er niets meer fout gaan. Na zijn debuut met de eerste CR7 ondergoedlijn in 2013, volgde er in 2014 al een tweede, de CR7 Kids en maakte hij een begin met de, inmiddels ruim gesorteerde, overhemdenlijn.

Het assortiment boxershorts voor heren is niet bijzonder groot en daarnaast bevat de CR7 collectie alleen nauwsluitende boxershorts. De gebruikte kleuren zijn neutraal, zonder saai te zijn en de snit oogt sportief. In een CR7 boxershort mag je gezien worden; tijdens het omkleden op je werk, het sporten en zelfs op een first date kan je er goed mee voor de dag komen. Kijken we even naar de CR7 Kids zien we, ook hier geen overdadige collectie, wel meerdere stijlen. Jongens hebben de keus uit een zogenaamde boxershort onderbroek en een Amerikaanse boxer. Beiden uitgevoerd in een modern hip ontwerp met een breed taille-elastiek en voorzien van het CR7 logo.

Ronaldo boxershorts zijn te koop via de CR7 underwear webshop zelf en via diverse andere online ondergoedwinkels. De CR7 Kids kost € 25,- voor een duopack en voor een boxershort voor volwassenen vragen ze € 20,- per stuk en neem je een model van vorig jaar, 2 voor € 30,-. Lees meer over kinderondergoed