Marcuse boxershorts

Een van die modieuze ondergoedmerken dat blijkbaar zoveel zelfvertrouwen heeft dat ze het niet nodig vinden zich al te veel bloot te geven. Iets wat je niet direct verwacht wanneer je hun assortiment ondergoed en zwem-en strandkleding bekijkt. Welke collectie je ook aanklikt de nadruk op ‘ be sexy in je Marcuse’ straalt er van alle kanten af. Is het niet door de lage belijning, tot net boven het schaamhaar, dan wel vanwege de spannende gesp, bij de zwemkleding, op de heup of het oogstrelende vetertje in de tailleband. Ondanks dat er niet veel te vinden is over wie en wat er achter het Australische merk schuilt, hebben ze toch bijna 80 duizend volgers hun Instagramaccount. In principe maakt het dus eigenlijk helemaal niet uit of je nu een student met een e-commerce knobbel bent of een homoseksuele mode-ontwerper. Zolang je kledinglijn maar aanslaat bij de gebruiker, hebben ze bij Marcuse gedacht. Nou, en dat doen de kleurige sexy niemendalletjes overduidelijk.

Marcuse underwear is voornamelijk bekend om zijn, naar Italiaans design ontworpen, strand- en zwemkleding. De zwemshorts- en slips zijn samengesteld uit een 80-20% verhouding nylon en spandex, wat ze goed bestand maakt tegen de invloeden van zout water en chloor. In een Marcuse is iedereen een stud, dat is het motto. Zo zal je ‘Sjakie van de hoek’ niet aantreffen als model in de fotoseries, maar acteurs en bodybuilders met lichamen die ronduit goddelijk te noemen zijn. Marcuse houdt zich niet aan items of ludieke acties, maar geeft elk seizoen een ander model en fotograaf een kans. Het thema blijft echter onveranderlijk de ‘stud on the beach’.

Prijstechnisch gezien bewegen de Australiërs zich een beetje in het midden-tot hogere segment. Een gewone boxershort begint bij €20,- en loopt op tot € 65,- voor een lifesaver zwemshort. Slips en mini zwembroekjes heb je al vanaf rond de €10,-. Omdat het spul uit Australië komt moet je er dan nog wel de verzendkosten bij rekenen. Koop je in een keer voor meer dan $60,- is de verzending gratis.

Opvallend design bij Marcuse is de ‘Peep collectie’. Geen peephole zoals je denkt, zo extreem sexy zijn ze nu ook weer niet bij Marcuse, maar gewoon een leuke slip in unikleur met een bijna horizontale gulp. Niet al te duur modelletje, vier voor amper € 40,- en je hebt hem zo maar voor het pakken. Net even anders dan de gewone onderbroek en leuk gedaan, door die mannen van en voor ons ‘down under’.