Puma Boxershorts

juni 2, 2016

Puma

De puma boxershorts behoren tot de het flink uitgewaaierde assortiment van de Duitse firma PUMA. Ooit begonnen met het fabriceren van sportschoenen en later sportkleding. Daar zijn ze echt goed in. Met hun boxershorts mikken ze op het grote midden segment Net iets duurder dan de Wibra en de Zeeman maar wel veel goedkoper dan de boxers van Bjorn Borg.

De modellen van Puma zijn allemaal strak met korte pijpjes. De elastieke band volstaat maar heeft niet de premium kwaliteit dan van de groter concurrenten zoals Aussiebum. De boxers blijven over het algemeen goed mits je ze niet te warm wast, dus minder dan 40 graden en niet in de droogtrommel gooit. Doe je het wel gaat de kwaliteit heel snel achteruit. En moet je denken aan 20 wassen voordat je hem minder gaat dragen omdat de pasvorm eruit loopt.

Puma mikt op het sportieve element maar de gebruikte materialen zijn iet wezenlijk anders. Als een boxer gewoon cheap moet zijn en je verwacht er niet al te veel kwaliteit dan is dit een prima deal!